8.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияЧерно море Тича си връща крило

Черно море Тича си връща крило

Венелин Христов отново облича екипа на "моряците"

Черно море Тича ще добави още един играч към състава си. Към ростера на варненци ще се присъедини Венелин Христов, който познава атмосферата в клуба от морската ни столица.

198-сантиметровото крило носи екипа на „моряците“ от 2012 до 2018 г., като с тях триумфира в турнира за Купата на България през 2015 г. Освен това, с Черно море Тича роденият в Плевен баскетболист има още два бронзови медала в НБЛ и сребро от турнира за Купата.

В кариерата си досега Венелин Христов преминава още през Академик Пловдив, с който достигна до бронз в Delasport Балканска лига, както и през Икономически университет-Варна. През миналия сезон той бе част от Спартак Плевен, но заради контузия в коляно игра само в 4 мача, в които има средно по 6.5 точки, 4 борби и 1.5 асистенции.

Венелин Христов може да се включи още в следващия мач на Черно море Тича в НБЛ. На 1 ноември от 18.00 ч. варненци ще приемат Берое.

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани