18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаФенербахче постави на колене Макаби Тел Авив (видео)

Фенербахче постави на колене Макаби Тел Авив (видео)

3 поред за отбора на Саша Джорджевич в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче триумфира за трети пореден път в Евролигата. Пред своята публика отборът на Саша Джорджевич се наложи над Макаби Тел Авив с 90:79 в мач от 15 кръг в турнира на богатите. Турският гранд има в актива си 6 успеха и 9 поражения, като заема 12-то място в класирането, докато властелинът на Израел е 11-ти с баланс от 7-8.

НАЙ-ДОБРИ: Девин Букър се отчете с 22 точки за Фенербахче, които допълни с 6 борби. Нандо Де Коло финишира с 21 и 5 асистенции.

Джеймс Нънали бе най-резултатен за Макаби Тел Авив с 18 точки и 5 борби. Скоти Уилбекин вкара 14. Кийнън Еванс остана с 13 точки и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаха с 21 точки, гостите се вдигнаха на щурм и намалиха пасива си до 5 след 74:79, водени от Скоти Уилбекин. Дуото Нандо Де Коло и Девин Букър обаче довърши съперника, реализирайки следващите 11 точки, за да върне двуцифрения аванс на „фенерите“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 декември Фенербахче ще приеме Баскония, а Макаби Тел Авив ще се изправи срещу Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани