20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАДевин Букър с 58 точки вдъхнови Финикс за обрат срещу Ню Орлиънс...

Девин Букър с 58 точки вдъхнови Финикс за обрат срещу Ню Орлиънс (видео)

18-ти успех за "слънцата" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс заличи пасив от 24 точки, за да направи пълен обрат и да спечели срещу Ню Орлиънс със 118:114 у дома. Така „слънцата“ си отмъстиха на съперника за двете поредни загуби като гости отпреди седмица и спечелиха за 18-ти път в НБА през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Девин Букър изнесе един от най-резултатните си мачове в лигата и навъртя на сметката на Сънс 58 точки. Гардът бе 21/35 при стрелбата си от игра, включително 6/12 зад дъгата, както и 10/15 от линията за изпълнение на наказателни удари. На сметката си той остави още 6 борби и 5 асистенции.

От неговите колеги Крис Пол вкара 18 плюс 5 борби и 8 асистенции. Микал Бриджис се отчете с 15 точки.

За Ню Орлиънс Зайън Уилямсън бе най-добър с 30 точки и 9 асистенции. Си Джей Маккалъм го последва с 27 и 8 асистенции. Йонас Валанчиунас остана с 12 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Пеликанс водеха с 83:59 в средата на третия период, но и това не спря Девин Букър, който даде импулс на Финикс. Сънс направиха серия от 25-6, за да намалят до 84:89, а участникът в 3 издания на Мача на звездите отвъд океана реализира 20 точки в тази част. През последната четвърт домакините стигнаха до пълен обрат, след като Джош Окоги изравни за 99:99, а след това отново Букър даде аванс на своя тим, като до края той издържа.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 20 декември Финикс ще бъде домакин на Лейкърс, докато Ню Орлиънс ще приеме Милуоки.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – НЮ ОРЛИЪНС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани