17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаБарселона смълча Белград за 7 поред в Евролигата (видео)

Барселона смълча Белград за 7 поред в Евролигата (видео)

Лидерът в турнира матира сръбския гранд с два хода в края

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона спечели за седми пореден път в Евролигата. Момчетата на Шарунас Ясикевичус отказаха Цървена Звезда със 76:69 като гости в мач от 15 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският гранд е лидер в класирането с баланс от 13-2, докато сърбите са 13-ти с 6 победи и 9 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Найджъл Дейвис-Хейс бе близо до дабъл-дабъл за Барселона – 14 точки и 8 борби. Сертач Санли и Роландс Шмитс добавиха по 11. Никола Миротич финишира с 10 точки и 7 борби.

Лука Митрович и Никола Калинич бяха най-добри за Цървена Звезда с по 15 точки. Нейт Уолтърс остана с 11.

КЛЮЧЪТ: „Звездашите“ измъчиха първия в подреждането, след като се доближиха само на 3 точки 1 минута преди края след изоставане от 12. Успешен наказателен удар на Никола Миротич и тройка на Кайл Курич в последните секунди сложиха точка на дуела в Белград. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 декември Барселона ще гостува на Панатинайкос, а ден по-късно Цървена Звезда ще приеме Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани