12.7 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаУНИКС разгроми ЦСКА Москва с 15 тройки (видео)

УНИКС разгроми ЦСКА Москва с 15 тройки (видео)

Отборът от Казан записа девети успех в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: УНИКС Казан изравни клубния си рекорд по отбелязани тройки в Евролигата – 15 точни стрелби зад дъгата. Селекцията на Велимир Перасович надигра ЦСКА Москва с 88:67 като гост в руския дуел на 15-ти кръг в турнира на богатите. Двата състава имат еднакъв актив – по 9 успеха и 6 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Марио Хезоня оформи първия си дабъл-дабъл в Евролигата, оставяйки на сметката на УНИКС Казан 18 точки и 10 борби. Айзея Кенън добави 16. О Джей Мейо се разписа с 14 точки.

Торнике Шенгелия бе най-добър за ЦСКА Москва с 20 точки и 6 борби. Алексей Швед вкара 13. Габриел Люндберг остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите овладяха контрола над двубоя със серия от 14-0 през първата част, а след това довършиха започнатото с 9 безответни точки през втория период, за да дръпнат с 46:28 след едно полувреме. След паузата преднината на УНИКС достигна 29 точки, а домакините така и не намериха начин да отговорят.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 декември УНИКС Казан ще приеме Жалгирис, а ЦСКА Москва ще гостува на АЛБА Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – УНИКС КАЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани