11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАМилуоки си отмъсти на Денвър (видео)

Милуоки си отмъсти на Денвър (видео)

За първи път този сезон Бъкс допуснаха по-малко от 100 точки в поредни мачове в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: За първи път този сезон Милуоки допусна по-малко от 100 точки в поредни мачове в НБА. Това стана факт при успеха на Бъкс над шампиона Денвър след 112:95 у дома. Селекцията на Док Ривърс е в серия от две поредни победи с обща разлика от 53 точки, като си отмъсти на съперника за поражението със 107:113 отпреди две седмици.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо наниза 36 точки за Милуоки, гарнирани с 18 борби и 5 асистенции. Деймиън Лилард добави 18 и 5 асистенции. Боби Портис завърши с 13 точки и 8 борби.

Никола Йокич бе най-добър за Денвър с 29 точки, 12 борби и 8 асистенции. Арън Гордън се отчете с 14 и 7 борби. Майкъл Портър Джуниър остана с 11 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Бъкс си гарантираха аванс от 22 точки още във втория период, като на голямата почивка водеха с 60:44. След паузата ситуацията не се промени, а домакините дори увеличиха преднината си до 28 точки, след забивка на Боби Портис в края на третия период. Последният бе изгонен след две технически нарушения 4.48 мин. преди края.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Милуоки ще приеме Маями, докато на 15 февруари Денвър ще играе срещу Сакраменто на Александър Везенков.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани