13 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Все още не виждам отборната игра, която харесвам като треньор

Тони Дечев: Все още не виждам отборната игра, която харесвам като треньор

Личните изяви бяха прекалено много, допълва наставникът на Ямбол

„Трудно може да победим някой от по-добрите отбори с играта, която показахме. Поне да бъдем успешно конкуренти до края на мача до тях. Защото все още не виждам отборната игра, която харесвам като треньор, която изповядвам. Момчетата се опитват да покажат повече от това, което аз знам, че всеки може да прави. Това не ми харесва“, коментира треньорът на Ямбол Тони Дечев след загубата от Балкан със 75:97 на старта на сезона в НБЛ.

Личните изяви бяха прекалено много. Фактът, че ние завършваме само с 12 асистенции само по-себе си говори за това. Не съм доволен и от падането на концентрацията в защита през второто полувреме. Двете полувремена получаваме по 40 и повече точки, но много е трудно да се надиграваш с добрите отбори. Трябва да се играе по-здраво в защита, за да можеш да бъдеш конкурентен на всеки един опонент”, казва още наставникът на ямболии.

Балкан превзе Ямбол на старта в НБЛ (видео)

Ето и какво сподели за срещата баскетболистът на Ямбол Константин Тошков: 

Хубав мач стана. Доста по-добри са от нас. Доста по-подготвени. Липсата на концентрация през последните секунди и много лесна игра на пик енд рол от тяхна страна ни пробиваха до кош, и стигаха до много лесни точки. Това е, върху което трябва да работим.”

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани