12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияБалкан превзе Ямбол на старта в НБЛ (видео)

Балкан превзе Ямбол на старта в НБЛ (видео)

Ботевградчани със силен финален щурм срещу селекцията на Тони Дечев

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Балкан постави успешно начало на 2021/2022 в НБЛ. В зала „Диана“ отборът на Небойша Видич се наложи над Ямбол с 97:75 в мач от 1 кръг в родния елит при мъжете.

НАЙ-ДОБРИ: Дерик Маркс завърши с 19 точки за Балкан. Алихан Демир добави 16 и 5 борби. Трейвин Тибодо и Денислав Вутев се отчетоха с по 12 точки, като вторият овладя и 8 борби. Николай Грозев се прибра в съблекалнята с 10.

Кортни Алекзандър бе най-добър за Ямбол с 20 точки и 9 борби. Джермая Пейдж остана с 19.

И ОЩЕ: В игра за ямболии се завърна Константин Тошков, който остави срещу името си 3 точки, 2 борби и 6 асистенции за 21 минути.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Ботевградчани подпечатаха своя успех в началото на последната част със серия от 18-4, дело на Трейвин Тибодо, Николай Грозев и Денислав Вутев, с което дръпнаха с 86:63 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 октомври Балкан ще бъде домакин на Спартак Плевен, докато Ямбол ще пътува до Варна за мач срещу Черно море Тича.

СТАТИСТИКА ОТ ЯМБОЛ – БАЛКАН

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани