14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Не съм ядосан, защото знам колко много резерви има в...

Тити Папазов: Не съм ядосан, защото знам колко много резерви има в Левски

Стана много добър мач за зрителите, бе мнението на наставника на шампионите

Стана много добър мач за зрителите. Извинявам се на цял Ботевград, за първи път в своя живот хората там вероятно са били за нас. Играхме за себе си, но можехме да им помогнем. Аз лично съм доволен. Ние сме в положение, в което мачовете, които остават до края на сезона, не са ни на всяка цена. Това много ни помага, защото се видя колко спокойно мина срещата. Безспорно трябва да признаем, че Рилски спортист разполага със страхотен синхрон. Те спечелиха последната част с 10 точки. Имаше психологически момент, в който да изравним при пробива на Марио Литъл при 74:73, но той изпусна от наказателната линия. До края общо взето имахме проблеми с играта в нападение„, коментира наставникът на Левски Тити Папазов след загубата в Самоков със 78:82.

Рилски спортист излъга Левски в дербито на кръга в НБЛ

Не съм ядосан, защото знам колко много резерви има в нашия отбор. Доволен съм, даже очакванията ми бяха надхвърлени след първия мач от страна на Джош Паркър. Радвам се, че мачът премина под добра енергия, беше оспорван и нямаше скандали. Това беше прекрасно. Много искахме да победим, за да играем феърплей и другите отбори да решават своята съдба, но явно на мен не ми е писано да зарадвам Ботевград“, добави наставникът на шампионите, които допуснаха седмо поражение в НБЛ.
ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани