7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Доволен съм от моите играчи

Тити Папазов: Доволен съм от моите играчи

Oтнесохме се отговорно, допълни наставникът на Левски Лукойл

„При всички случаи Черно море Тича след двата мача, които загуби нещастно срещу Спартак и от Берое, се е отразило на психологията на този млад отбор. Отсъствието на американеца Терънс Томпсън, на основни играчи не може да не се отразява на отбора. Ние играхме доста агресивно в защита, но във всички случаи това не е обликът на Черно море Тича. Пожелавам на тези момчета, които имаха и много добри игри, при всички случаи са отишли напред. Пожелавам догодина да имат малко по-стабилно отношение от страна на община и всички, които могат да бъдат полезни на баскетбола във Варна, и да постигнат по-големи резултати“, заяви треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след успеха на тима си над варненци със 110:57.

„Смятам, че много нещастно те загубиха два мача, които можеха да ги вкарат в плейофите и това щеше да бъде голям успех за момчетата. Едно е сигурно, че са отишли напред в развитието си, което само по себе си е важно. Те са местни момчета. Доволен съм от моите играчи, все пак това е мач, който при всички случаи може да бъде подценен. Имахме добро отношение в играта в защита, аз точно това изисквах от тях. Нападението въобще не сме коментирали. Имаше лош ден в стрелбата на домакините, това при всички случаи се отрази на тази голяма разлика. Доволен съм, че се отнесохме отговорно“, допълни наставникът на столичани, които биха за 20-ти път в НБЛ.

Категоричен Левски Лукойл във Варна за край на редовния сезон в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани