20.5 C
София
понеделник, май 20, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Джулиън Люис

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Джулиън Люис

За да спечелим двата мача в Плевен, трябва да играем най-добрия си баскетбол, сподели гардът на Спартак

Джулиън Люис бе с ключов принос за успеха на своя Спартак над Рилски спортист с 77:71 за 1-1 в 1/2-финалната плейофна серия в НБЛ. Гардът заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG. 

Срещу името си в статистиката на Спартак Джулиън Люис остави 17 точки, 5 борби, 2 асистенции, 2 откраднати топки и чадър за 21 минути на паркета и КПД 22. При стрелбата си той бе 6/7 от средно разстояние, 1/4 от тройката и 2/3 от фаул линията.

През цялото време на тренировка се опитвам да вземам повече стрелби. Тренирам много. Стрелям всеки ден допълнително. Това ми дава сигурност. Затова взимам тези шутове по време на мачовете, когато дойдат при мен”, сподели Джулиън Люис.

“Знаехме, че трябва да играем по-агресивно днес. Първият мач не успяхме, знаехме, че трябва да го направим сега. Борихме се здраво. За да спечелим двата мача в Плевен, трябва да играем най-добрия си баскетбол”, добави американецът. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ/Max Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани