6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияКрисчън Джоунс: Винаги вярвам, че можем да се върнем

Крисчън Джоунс: Винаги вярвам, че можем да се върнем

Играхме много добре в защита и се надявам това да продължи, каза още баскетболистът на Балкан

„Когато е нужно, единственото, което можеш да направиш, е да намериш цялата енергия, която имаш, за да преодолееш лошите неща и да спечелиш. Смятам, че можем да задържим тази агресия след този доста труден мач. Това е отборно желание и постижение. Трябва целият отбор да бъде въвлечен в това. Играхме много добре в защита и се надявам това да продължи. Винаги вярвам, че можем да се върнем„, сподели баскетболистът на Балкан Крисчън Джоунс след успеха над Левски с 80:74 след драма с продължение в среща №1 от полуфиналите в НБЛ.

„В края на сезона и двата отбора са изморени, все пак това са плейофите. Другият мач също ще бъде тежък и изпълнен с много физика. Нашите фенове са много важни, благодарение на тях успяхме да направим обрат и да спечелим. Нуждаем се още от тяхната подкрепа“, каза още тежкото крило на ботевградчани, който оформи дабъл-дабъл – 21 точки и 11 борби.

Амад Рори с трипъл-дабъл, Балкан повали Левски за 1-0 на полуфиналите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани