19.1 C
София
понеделник, май 20, 2024
НачалоБългарияЛюбомир Киров: В този мач Спартак искаше повече победата

Любомир Киров: В този мач Спартак искаше повече победата

Това са плейофите, всичко е в наши ръце, коментира наставникът на Рилски спортист

„В този мач Спартак искаше повече победата, гостите играха по-здраво. Изиграхме много меко третата част – 27:16, което доведе до този резултат. Определено имахме проблеми в нападение, благодарение на тяхната агресия. Не успяхме да отговорим, в миналия мач се случи същото. Това бяха основните проблеми„, коментира наставникът на Рилски спортист след загубата от Спартак със 71:77 в мач от 1/2-финалите в НБЛ. 

Агресията на Спартак не промени нашия план, просто така се случи. Съдиите са преценили гостите да стрелят 16 фаула в третата част, може би ние сме били много груби в защита, не знам. Не мисля, че това е повлияло на нашата ротация, така се случи. Това е баскетболът, играем с каквото имаме“, добави наставникът на самоковци, които ще играят два мача в Плевен. 

Това са плейофите, серията е равна – 1:1 победи. Нищо не е свършило, отиваме в Плевен, където веднъж загубихме след продължение, а впоследствие и в последната минута. Равностойни сме, просто трябва да играем агресивно в защита. Ще се опитаме да променим каквото трябва, но не можем за два дни. Всичко е в наши ръце, трябва да отидем със самочувствие, защото имаме качеството да спечелим“, каза още Любомир Киров. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ/Max Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани