9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАСтеф Къри се развихри срещу Милуоки (видео)

Стеф Къри се развихри срещу Милуоки (видео)

Голдън Стейт спечели след драма с продължение у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Стеф Къри напомни за най-добрата си форма и изведе Голдън Стейт до победа след три поредни загуби в НБА. Гардът и колегите му поставиха на колене Милуоки след 125:116 в драма с продължение у дома. Това бе общо 35-ти успех за Уориърс в лигата през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри наниза 36 точки за Голдън Стейт, като 22 от тях в четвъртия период и в продължението, допълнени от 6 борби. Клей Томпсън добави 22. Донте ДиВинчецо оформи дабъл-дабъл – 20 точки и 10 борби.

Крис Мидълтън и Брук Лопес бяха най-добри за Милуоки с по 19 точки, като последният грабна и 7 борби. Жрю Холидей остана с 18, 9 борби и 8 асистенции.

И ОЩЕ: Водещият реализатор на Бъкс Янис Адетокунбо пропусна втори пореден мач на своя тим, заради болки в дясната ръка.

КЛЮЧЪТ: Стеф Къри практически сам прати мача в продължение, след като бе точен зад дъгата за 111:111, а след това блокира изстрел на Жрю Холидей в края на редовното време. В допълнителните 5 минути Уориърс започнаха със серия от 9-2, за да поведат със 120:113, като до края не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 март Голдън Стейт ще излезе срещу Финикс, докато Милуоки ще играе срещу Сакраменто.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани