10.3 C
София
петък, май 17, 2024
НачалоНБАБостън отметна Маями и е на полуфинал на Изток (видео)

Бостън отметна Маями и е на полуфинал на Изток (видео)

"Келтите" приключиха всичко в серията в пет мача

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън стана първият отбор от Източната конференция, който си осигури място на полуфиналите този сезон. В своята „ТД Гардън“ „келтите“ шамаросаха Маями със 118:84 и след 4-1 продължават напред в плейофите на НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Браун и Дерик Уайт реализираха по 25 точки за Бостън. Сам Хаузър се включи от пейката със 17 и 5 борби. Джейсън Тейтъм бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 16 точки и 12 борби.

Бам Адебайо бе най-резултатен за Маями с 23 точки, 5 борби и 6 борби. Тайлър Хиро се включи с 15. С по 10 точки останаха Кейлъб Мартин и Томас Брайънт.

КЛЮЧЪТ: Селтикс се възползваха от пробойните в защитата на съперника, като навъртяха осем тройки в първия период, за да дръпнaт с 41:23. В остатъка от срещата Бостън не допусна изоставане, като направи преднината си цели 37 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На полуфиналите на Изток Бостън ще се изправи срещу победителя от двойката Орландо/Кливланд. В серията ще се играе до четири успеха от седем срещи.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани