Евгени Хаджирусев: Бяхме пределно мобилизирани и концентрирани

Показахме невероятна игра в защита и отказахме Спартак още първото полувреме, допълни играчът на Черноморец

262

„Финалът винаги е неясен. В какъвто и спорт да е, финалът си финал. Бяхме пределно мобилизирани и концентрирани. Във вчерашния мач видяхте колко емоции изхабихме, както физически, така и психически. Взехме го в последната секунда. Днес показахме невероятна игра в защита и отказахме Спартак още първото полувреме„, бе мнението на гарда на Черноморец Евгени Хаджирусев след победата над Спартак с 86:62 във финала на турнира за Купата на България.

Смятам, че сме добре натренирани. На всички ни тежи да играем трети мач за три дни, обаче ние изглеждахме по-свежи. Ние сме наистина сплотен отбор. Когато един е контузен, всички се събираме и друг се опитва да заеме неговото място. Достатъчно момчета сме в отбора“, допълни баскетболистът на „акулите“.

Мисля, че ние, Рилски спортист, Балкан и Спартак сме основните претенденти за титлата. Всеки от нас има своите шансове. Надявам се пак да сме ние първи„, завърши 193-сантиметровият играч.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияТравис Макконико: Успяхме да изградим нещо добро
Следваща статияМилуоки наказа Финикс с 24 тройки (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."