17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАБостън издържа срещу Атланта (видео)

Бостън издържа срещу Атланта (видео)

"Келтите" с втори пореден успех в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън достигна до втора поредна победа в НБА. „Келтите“ отказаха Атланта след 134:125 в първото си гостуване от серия от шест поредни. Това бе общо 47-ми успех за Селтикс в лигата през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм бе много полезен и оформи дабъл-дабъл за Бостън – 34 точки и 15 борби плюс 6 асистенции. Джейлън Браун добави 24, 5 борби и 7 асистенции. С по 18 точки се разписаха Дерик Уайт и Малкълм Брогдън, като първият грабна и 7 борби.

Трей Йънг бе най-добър за Атланта и също стигна до двойните показатели – 35 точки и 13 асистенции. Садик Бей се включи от пейката със 17 и 5 борби. ДиАндре Хънтър остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: Селтикс имаха аванс от 16 точки, но допуснаха Атланта да намали до 114:119 в последната четвърт. Гостите обаче не се предадоха и стигнаха отново до двуцифренa преднина чрез Ал Хорфърд и Джейсън Тейтъм, с което осигуриха успеха на своя тим.

И ОЩЕ: Маркъс Смарт не завърши срещата за Бостън, след като бе изгонен заради спречкване с Трей Йънг. Случката се разигра 1.25 мин. преди края на двубоя.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 март Бостън ще има визита на Хюстън, докато Атланта ще спори с Минесота.

СТАТИСТИКА ОТ АТЛАНТА – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани