12.3 C
София
петък, май 17, 2024
НачалоЕвропаПАО се вдигна и изравни за 2-2 в плейофите на Евролигата (видео)

ПАО се вдигна и изравни за 2-2 в плейофите на Евролигата (видео)

Кендрик Нън се отчете с 27 точки за "детелините"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Панатинайкос се спаси от елиминация в плейофите на Евролигата. В Белград селекцията на Ергин Атаман се наложи над Макаби Тел Авив с 95:88 като гост за 2-2 победи в серията от елиминациите в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Кендрик Нън реализира 27 точки за Панатинайкос. Костас Слукас добави 20, 8 борби и 6 асистенции. Матиас Лесор се отчете със 17 точки и 7 борби.

Лоренцо Браун бе най-резултатен за Макаби Тел Авив със 17 точки, 5 борби и 5 асистенции. По 14 регистрираха Тамир Блат (5 борби) и Бонзи Колсън (6 борби).

КЛЮЧЪТ: Гостите изоставаха с 1 точка за 49:50, но след паузата Янис Папапетру и Костас Слукас обърнаха нещата в тяхна полза за 74:69. В последната четвърт Макаби направи серия от 13-1 за 82:75. Кендрик Нън, Костас Слукас и Матиас Лесор обаче бяха на точното място и изведоха своя тим до победата, оформяйки крайното 95:88.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Решителният пети двубой от серията между Панатинайкос и Макаби Тел Авив ще бъде на 8 май (сряда) на гръцка земя.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – ПАНАТИНАЙКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани