11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългари в чужбинаАурора Дезио на Вангелов и Сираков не успя в Италия

Аурора Дезио на Вангелов и Сираков не успя в Италия

Центърът отбеляза 14 точки срещу Болоня

Николай Вангелов, Георги Сираков и Аурора Дезио не успяха до добавят още една победа към актива си в Италия. Отборът на двамата българи претърпяха поражение от Болоня със 76:81 като гост в мач от 25 кръг в регион B на Серия Б.

Николай Вангелов отново бе сред най-добрите за Аурора Дезио, като остави срещу името си 14 точки, 8 борби, 1 асистенция и чадър за 22 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си центърът бе 6/6 от средно разстояние и 2/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Георги Сираков също бе сред титулярите за своя тим и се задържа в игра 21 минути. В тях гардът се разписа с 6 точки, 2 борби и 2 асистенции, като бе 3/6 при стрелбата си за две точки.

Аурора Дезио има в актива си 13 успеха и 12 поражения, което го поставя на шесто място в класирането на своя регион. На 10 април Николай Вангелов, Георги Сираков и колегите им ще играят срещу Виченца. 

СТАТИСТИКА ОТ БОЛОНЯ – АУРОРА ДЕЗИО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани