5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНационални отбориСтефан Михайлов залага на 13 баскетболистки за евроквалификациите в Гърция

Стефан Михайлов залага на 13 баскетболистки за евроквалификациите в Гърция

Женският ни национален отбор ще замине за южната ни съседка по-късно днес

Тази вечер, в 19.45 ч. българският национален отбор за жени ще отлети за Атина, а след това трябва да отпътува до Хераклион за първите си мачове от година насам в квалификациите за европейско първенство.

След най-заплетения треньорски ребус, който му се е налагало да решава, Стефан Михайлов ще разчита в крайна сметка на 13 баскетболистки в южната ни съседка. Поради положителни резултати при поредицата PCR-тестове, на които отборът бе подложен, от състава отпаднаха четири от избраничките му. Контузия спря Ива Костова.

Така в Гърция Стефан Михайлов ще може да разчита на: Виктория Стойчева, Димана Георгиева, Евгения Нацкина, Александра Петрова, Габриела Николова, Христина Иванова, Деница Петрова, Теодора Динева, Виолина Кочева, Радостина Димитрова, Жаклин Златанова, Дебора Филипова и очакваната директно в Гърция Борислава Христова.

Националките ни ще играят на 12 ноември с домакините от Гърция, а два дни по-късно, отново в Хераклион, ще се изправят срещу Исландия.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани