12.7 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаСимеон Илиев: Трябва да играем на върха на възможностите си, за да...

Симеон Илиев: Трябва да играем на върха на възможностите си, за да спечелим срещу Академик

Ще бъде трудно, но не и невъзможно да постигнем успех, заяви крилото на Берое

В сезон, изпълнен с много трудности за Берое, Симеон Илиев е сред най-постоянните играчи в Delasport Балканска лига. Това донесе на крилото място в Идеалния отбор на 2020/2021 в турнира, а неговият тим се класира за Финалната четворка.

– Какво е мнението Ви за сезона до момента?

– Сезонът беше много труден, отборът ни бе непостоянен. Не бих оценил представянето като много добро. Но важното е, че с всички възходи и падения стигнахме до Финалната четворка.

– Кое ще бъде най-важното за вашия отбор, за да стигнете до успех във финалите?

– Най-важното ще бъде желанието и концентрацията на всеки един играч. Имаме много контузии и ще бъде трудно, но не и невъзможно да постигнем успех.

Какво е мнение Ви за Академик Пловдив и какво трябва да направите, за да спечелите и да се класирате на финала?

– Академик е много добър отбор, играхме с тях пет пъти през този сезон и загубихме всички срещи. Те са много добре тренирани, имат добри и опитни играчи, както и дълга ротация. Знаем, че ще трябва да играем на върха на възможностите си, за да спечелим мача и да си осигурим място на финала.

Гледайте утре (27 aприл) от 17.30 ч. по RING Берое срещу Академик Пловдив в първия полуфинал от Delasport Балканска лига.

ПрезGoogle
ИзточникBalkanleague.net
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани