Йере Вучица: Няма голяма тайна, а само подготовка и изпълнение

Берое е солиден отбор като нас и всичко е възможно в полуфиналите, сподели баскетболистът на Академик

654

Йере Вучица е една от основните причини за класирането на Академик Пловдив във Финалната четворка на Delasport Балканска лига. Хърватинът изнесе силни мачове в турнира през сезона и неслучайно намери място в Идеалния отбор.

– Какво е мнението Ви за сезона до момента?

– Трябва да сме доволни от това, което сме постигнали, като си осигурихме място във финалния турнир. Правим всичко възможно, за да се подготвим за полуфинала. Аз лично съм доволен от приноса си към представянето на отбора, но винаги мисля, че мога и трябва да направя повече.

Кое ще бъде най-важното за вашия отбор, за да стигнете до успех във финалите?

– Досега през сезона играем успешно срещу Берое, така че трябва да предположим, че те ще подходят към мача по различен начин, за да ни победят. Най-важното е да се придържаме към игровия си план и да започнем двубоя със страхотна отборна енергия.

– Какво е мнение Ви за Берое и какво трябва да направите, за да спечелите и да се класирате на финала?

– Берое е солиден отбор като нас и всичко е възможно в полуфиналите. Подготовката е от ключово значение, трябва да гледаме видео, да анализираме и подготвим план, съответно и да излезем готови да го изпълним. Няма голяма тайна, а само подготовка и изпълнение.

Гледайте утре (27 aприл) от 17.30 ч. по RING Академик Пловдив срещу Берое в първия полуфинал от Delasport Балканска лига.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКBalkanleague.net
Предишна статияЛюбо Минчев: Сега ще бъде още по-трудно да победим Академик
Следваща статияСимеон Илиев: Трябва да играем на върха на възможностите си, за да спечелим срещу Академик
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."