12.7 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАМемфис отказа да се предаде (видео)

Мемфис отказа да се предаде (видео)

Гризлис бяха безпощадни срещу Голдън Стейт за 2-3 на Запад

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Мемфис прояви характер и избегна елиминация в Западната конференция на НБА. Гризлис бяха безпощадни срещу Голдън Стейт и взеха мач №5 с категоричното 134:95 у дома, за да намалят пасива си в серията от полуфиналите до 2-3.

НАЙ-ДОБРИ: Джерън Джаксън Джуниър, Тайс Джоунс и Дезмънд Бейн отбелязаха по 21 точки за Мемфис, като вторият направи и 9 асистенции. Дилън Брукс се разписа с 12. Зиайр Уилямс се отчете с 11 точки.

Клей Томпсън бе най-резултатен за Голдън Стейт с 19 точки. Джонатан Къминга остави срещу името си 17. Стеф Къри остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Гризлис така и не допуснаха изоставане в срещата, като нанизаха 77 точки през първото полувреме, което бе клубен рекорд за тях в плейофите. Освен това, домакините достигнаха до аванс от 55 точки в третия период, а преднината им от 52 преди последната част изравни най-голямата разлика в плейофен мач в последните 70 години.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Играе се до четири успеха от седем двубоя. Следващият мач между Голдън Стейт и Мемфис ще бъде на 14 май.

СТАТИСТИКА ОТ МЕМФИС – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани