23.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022Росен Барчовски: Ясно е, че сме в позиция на аутсайдери, надявам се...

Росен Барчовски: Ясно е, че сме в позиция на аутсайдери, надявам се това да бъде опровергано на паркета (ВИДЕО)

Харесвам Германия и ми се ходи до там, призна селекционерът на България

Селекционерът на България Росен Барчовски се надява играта на отбора да говори на паркета на Евробаскет 2022. Това заяви самият той по време на официалната пресконференция преди шампионата на Стария континент. 

Много говорих преди това европейско първенство. Преди всичко ми се иска играта на отбора да говори. Няма никакво значение какво казвам аз, важно е как играе и как се представя отборът. Ясно е, че сме в позиция на аутсайдери, надявам се това мнение да бъде опровергано на паркета, вярвам, че ще се случи. Това е моето трето европейско първенство като треньор. На Евробаскет 2005 и Евробаскет 2011 бяхме много близо до преодоляване на първата фаза. Това не e просто мечта, силно вярвам, че това ще се случи. Освен това казах на няколко пъти, че харесвам Германия и ми се ходи там“, признава Росен Барчовски. 

Усеща се напрежение, аз предпочитам да има такова по време на тренировките и да се забавляваме по време на мачовете. По-лошият път е да се забавляваме по време на тренировъчния процес и да има напрежение на самите срещи“, смята специалистът. 

Все още има притеснения, надявам се да се изпарят на първия мач срещу Испания“, каза българският наставник. 

Вижте какво каза Росен Барчовски по време на официалната пресконференция в Тбилиси:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани