11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Бяхме готови да играем баскетбол

Васил Евтимов: Бяхме готови да играем баскетбол

Нямам лесен мач като треньор на Черноморец в Плевен, заяви наставникът на бургазлии

Винаги се играе трудно в Плевен. Нямам лесен мач като треньор на Черноморец тук. За Спартак това е трети или четвърти пореден мач у дома. Те имат самочувствие в тази зала. Видяхте началото ни, както и третата част. Ние бяхме готови да играем баскетбол. Ако имах още двама играчи като Евгени Хаджирусев и Ладериан Грифин, защото и умората си каза думата… Поздравявам ги, издържахме докрай„, заяви треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над Спартак със 78:75 в среща от 3 кръг в НБЛ. 

Бяхме си поставили 4 задачи, от които изпълнихме 3. Не искам да се надвкарваме със Спартак в тази зала. Това е последното, което искам. Искам да ги бием със защита. Днес видяхте колко чадъри, всеки път като има пробив, има високи тела, които правят чадъри. Третата част имат само три тройки и два фаула, ако не се лъжа. Ние затворихме коша„, добави наставникът на вицешампионите, които са с баланс от 3-0 в родния елит този сезон. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани