18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоЕвропаРилски спортист загуби в първия си мач във ФИБА Къп (видео)

Рилски спортист загуби в първия си мач във ФИБА Къп (видео)

Самоковци отстъпиха на Мехелен у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист стартира своя шести сезон във ФИБА Къп със загуба. В своята „Арена Самоков“ отборът на Людмил Хаджисотиров претърпя поражение от вицешампиона на Белгия Мехелен с 66:100 в мач от група Е на турнира.

НАЙ-ДОБРИ: Чавдар Костов завърши с 21 точки за Рилски спортист. Брандън Рандолф добави 19.

Брайън Форбс бе най-резултатен за Мехелен с 24 точки. Ричмънд Ариригузо вкара 18 плюс 8 борби. Жоуп Менс приключи с 14 точки.

И ОЩЕ: В групата на Рилски за срещата не бе Еван Бати, който е болен. Извън игра, заради контузия, е и Мирослав Васов. Травма преди двубоя пък е получил Деян Карамфилов. 

КЛЮЧЪТ: Гостите си осигуриха двуцифрен аванс след силно първо полувреме, в което лимитираха българския си съперник до 30 точки, повеждайки с 22 точки за 52:30, воден от Брайън Форбс и Ричмънд Ариригузо. След паузата въпреки усилията на Чавдар Костов и Брандън Рандолф, Рилецо не успя да се доближи до Мехелен, който достигна до победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 октомври носителят на Купата и Суперкупата на България ще гостува на Орадея, който падна от Шоле с 81:99.

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани