6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаПартизан отказа Фенербахче в мач №500 на Желко Обрадович в Евролигата (видео)

Партизан отказа Фенербахче в мач №500 на Желко Обрадович в Евролигата (видео)

"Черно-белите" зарадваха повече от 20 000 зрители в "Щарк Арена"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Партизан подари победа на своя треньор Желко Обрадович в неговия мач №500 в Евролигата. Пред повече от 20 000 зрители в „Щарк Арена“, в Белград, „черно-белите“ надделяха над Фенербахче с 85:84 в среща от 7 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Партизан е с баланс от 3-4 и се нарежда на 10-то място в класирането на Евролигата. Турският гранд е с 5 успеха и 2 поражения и е пети.

НАЙ-ДОБРИ: Франк Камински отбеляза 15 точки за Партизан. С по 13 се разписаха Ален Смаилагич и Джеймс Нънали.

Найджъл Хейс-Дейвис бе най-добър за Фенербахче с 23 точки и 6 борби. Тайлър Дорси вкара 18 плюс 5 асистенции. Джонатан Мотли остана с 11 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Срещата бе изпълнена с емоции, особено след като Партизан заличи пасив от 15 точки от първото полувреме, за да изравни за 73:73 в средата на последната част. Двата състава си размениха водачеството на няколко пъти преди Ален Смаилагич да отбележи за 83:82. След него Данило Анджусич не сбърка за 85:82 в полза на Партизан, но Скоти Уилбекин даде нов шанс на гостите след 84:85. Грешка на домакините прати финалното притежание в полза на Фенербахче, но Тайлър Дорси не бе точен.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 ноември Партизан ще излезе срещу Байерн в Мюнхен, докато ден по-рано Фенербахче ще има за съперник Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани