8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаРеал смаза Виртус Болоня (видео)

Реал смаза Виртус Болоня (видео)

6 поред за мадридчани в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид продължава без грешка в Евролигата. На свой терен тимът на Чус Матео надигра Виртус Болоня със 100:74 в мач от 7 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

И ОЩЕ: Испанският гранд е едноличен лидер в класирането с баланс от 6-0, докато италианският тим е с 5 успеха и 2 поражения на четвърта позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Факундо Кампацо поведе колоната на реализаторите за Реал Мадрид с 18 точки, 6 борби и 11 асистенции. Еди Таварес добави 17 и 7 борби. Гершон Ябуселе вкара 16 точки плюс 7 борби. Габриел Дек приключи с 11.

Марко Белинели бе най-добър за Виртус Болоня с 15 точки. Торнике Шенгелия остана с 12 и 6 борби.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КЛЮЧЪТ: Домакините спечелиха битката под двата ринга, след като овладяха общо 37 срещу 29 борби за Виртус. Освен това, Реал направи и повече асистенции – 28 срещу 17 завършващи подавания за отбора от Болоня.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 ноември Реал Мадрид ще гостува на Валенсия в едно от двете испански дербита на 8 кръг в Евролигата. Същият ден Виртус Болоня ще излезе срещу Армани Милано в италианския дуел.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ВИРТУС БОЛОНЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани