18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив усмири Байерн в Белград (видео)

Макаби Тел Авив усмири Байерн в Белград (видео)

Четвърти успех за израелския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив триумфира за втори пореден път в Евролигата. В зала „Александър Николич“, в Белград, момчетата на Одед Каташ отказаха Байерн Мюнхен с 93:90 в среща от 7 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Израелският гранд е с 4-2, което го поставя на седмо място в класирането, докато немският състав е с 2 успеха и 5 поражения на 16-та позиция.

И ОЩЕ: Поради съображения за сигурност спортното съоръжение остана затворено за фенове.

НАЙ-ДОБРИ: Бонзи Колсън се отчете с 19 точки и 5 борби за Макаби Тел Авив. Лоренцо Браун добави 13 и 7 асистенции. С по 12 точки финишираха Уейд Болдуин и Хасиел Риверо.

Карсън Едуардс бе най-резултатен за Байерн Мюнхен със 17 точки. Серж Ибака го последва с 16. Леандро Болмаро остана с 12 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: След равностойно първо полувреме, Макаби взе нещата в свои ръце в третия период, след който си осигури преднина от 8 точки за 71:63. В последната четвърт гостите сведоха пасива си до 1 точки за 82:83, но Лоренцо Браун с 6 поредни точки и Уейд Болдуин с успешни наказателни удари в края подпечатаха успеха на тима от Тел Авив.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 ноември Макаби Тел Авив ще бъде домакин на Олимпиакос в Белград, докато ден по-късно Байерн Мюнхен ще спори с Партизан.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани