10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаПАО без Костас Слукас срещу Байерн Мюнхен

ПАО без Костас Слукас срещу Байерн Мюнхен

Гардът ще пропусне двубоя заради травма

Гардът Костас Слукас ще пропусне следващия мач на Панатинайкос в Евролигата. От гръцкия клуб разкриха, че 33-годишният играч е с лека контузия в левия крак.

Според информация, Костас Слукас най-вероятно ще бъде извън игра и за двубоя от гръцката лига срещу Перистери в неделя (15 октомври). Все още не е ясно дали 190-сантиметровият баскетболист ще бъде готов за срещите на ПАО в Евролигата през следващата седмица – на 17 октомври срещу Фенербахче и на 20-ти срещу Макаби Тел Авив.

Костас Слукас се представи силно в първия мач на „детелините“ в турнира на богатите през 2023/2024. Той отбеляза 20 точки, но въпреки това неговият тим загуби от Олимпиакос със 78:88 след продължение през миналата седмица.

Без него Панатинайкос ще се изправи срещу Байерн Мюнхен утре (12 октомври) от 21.15 ч. у дома. Срещата ще бъде от 2 кръг в Евролигата през този сезон.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани