10.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропа"Червен" триумф в първото за сезона гръцко дерби в Евролигата (видео)

„Червен“ триумф в първото за сезона гръцко дерби в Евролигата (видео)

Олимпиакос наложи волята си над ПАО след продължение

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Олимпиакос стартира с успешна стъпка сезона в Евролигата. Бившият отбор на национала Александър Везенков срази Панатинайкос с 88:78 като гост в трилър с продължение в гръцкото дерби на 1 кръг в турнира на богатите през 2023/2024.

НАЙ-ДОБРИ: Томас Уолкъп и Алек Питърс приключиха с по 17 точки за Олимпиакос, като последният овладя и 10 борби за дабъл-дабъл. Найджъл Уилямс-Гос вкара 16. Никола Милутинов добави 15 точки и 7 борби.

Костас Слукас бе най-добър за „детелините“ с 20 точки. Мариус Григонис регистрира 17. Хуан Ернангомес остана с 13 точки и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Двата тима не излъчиха победител в редовното време, което приключи при равенство – 74:74. В продължението „червено-белите“ нямаха спиране и трумфираха след 14-4, водени от Найджъл Уилямс-Гос, Никола Милутинов, Айзея Кенън и Алек Питърс, за да фиксират крайното 88:78 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 октомври Олимпиакос ще бъде домакин на Барселона, докато ден по-рано Панатинайкос ще има за съперник Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – ОЛИМПИАКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани