13.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: Стана интересен и здрав мач в края

Николай Стоянов: Стана интересен и здрав мач в края

Надявам се да няма отпускане, ако стигнем до плейофна серия с Черно море, пожела си крилото на Спартак

„Стопяването на двуцифрената ни разлика от страна на Черно море се дължи на отпускане. Когато направим разлика от 10 или повече точки, това се случва в доста от мачовете. В тази среща това ни изигра много лоша шега, тъй като имахме липси в състава. В течение на двубоя останахме без още двама и видяхте, че домакините веднага обърнаха мача при една по-добра стрелба. Искам да ги поздравя, защото се бориха, все пак и на тях им липсват играчи. Тач Ънру беше основен стрелец на този отбор, но младите момчета дадоха всичко от себе си. Стана интересен и здрав мач в края, сподели един от героите за Спартак във Варна Николай Стоянов.

„Надявам се да няма отпускане, ако стигнем до плейофна серия с Черно море. Имаме още срещи, виждаме те, че Балкан се намира в подем. Моето желание е да спрем техния възход и да запазим третата позиция. Три от двубоите ни с Черно море се оказаха близки и интересни, просто допуснахме няколко грешки и отворени стрелби. Това е нещото, което върна домакините в срещата„, каза още крилото, които се разписа с 16 точки и 6 борби при успеха на своя тим с 90:86 след продължение.

„Откакто Балкан смени треньора, показва по-добро лице, повече хъс в защитата и има по-добра успеваемост в нападение. Ние ще гостуваме в Ботевград, ще стане здрав мач, нека по-добрият победи“, допълни баскетболистът на „синьо-белите“.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани