8.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияИван Спиров: Сменихме защитата и мачът тръгна в друга посока

Иван Спиров: Сменихме защитата и мачът тръгна в друга посока

Поемам някаква вина в края, когато стрелях една тройка, която не трябваше да стрелям, каза още центърът на Черно море Тича

„Получи се хубав мач. Поемам някаква вина в края на мача, когато стрелях една тройка, която не трябваше да стрелям. Оттам тръгна разликата, иначе играхме добре и се борихме. Успяхме да компенсираме това, че Аверил Угба го няма“, бе мнението на баскетболиста на Черно море Тича Иван Спиров след загубата от Спартак с 86:90 в драма с продължение.

„Още през миналия сезон играхме с пълни смени. Със сигурност за нас е по-добре да играем така, тъй като не сме с най-високия състав. Сменихме защитата и мачът тръгна в друга посока“, допълни центърът, който се отчете с 21 точки и 8 борби за „моряците“.

„Не мога да кажа дали се вижда промяна след освобождаването на Кирил Болшаков. Имаме още няколко мача, надявам се да ги изиграем по най-добрия начин и промяната да бъде положителна“, обясни той.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани