14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияНиколай Иванов: Можем много повече

Николай Иванов: Можем много повече

Втори пореден мач, лошо изигран от нас, каза още баскетболистът на Миньор 2015

„57 вкарани точки са малко. Втори пореден такъв мач, лошо изигран от нас. Можем много повече, но ще го покажем по време на сезона. От нас треньорът изисква по-интензивна игра, било то в нападение или в защита. До момента сме твърде далече от това, но с времето ще го покажем. Сигурен съм“, каза баскетболистът на Миньор 2015 Николай Иванов след поражението от Спартак с 57:92 в мач от 2 кръг в НБЛ през 2023/2024. 

„Според мен, това прекъсване за 24 часа повлия. Ако мачът беше продължил вчера, както беше по план, надали резултатът щеше да бъде като този. Но това не са оправдания“, допълни гардът на перничани, който се отчете с 8 точки, 1 борба и 1 асистенция.

„Ако този мач бе игран в Перник, със сигурност щеше да се усеща подкрепата на нашата публика. Тя е подобна на тази в Плевен. Адмирации към феновете, не съм ги забравил, въпреки че бях от другата страна. Ако играехме в Перник, щеше да е различно„, добави 186-сантиметровият играч.

„ЦСКА е силен отбор. Силно се надявам да покажем играта, която можем и резултатът да не е такъв, какъвто е след този двубой“, пожела си Николай Иванов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани