21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНационални отбориНационалите се прибират във вторник, а два дни по-късно ще имат и...

Националите се прибират във вторник, а два дни по-късно ще имат и среща с медиите

"Лъвовете" имат още един двубой в Рига утре

Националният отбор на България се очаква да се прибере в България на 23 февруари. Полетът на героите от Рига е от Амстердам и ще пристигне в 14.00 ч. на Терминал 2 на Летище „София“.

На 25 февруари (четвъртък), пък тимът, воден от селекционера Росен Барчовски, ще даде и обещаната пресконференция. Срещата с медиите ще се състои в Пресклуб „България“ на 25 февруари от 12.00 ч.

Вчера България записа епична победа с 66:65 над Латвия, която осигури третото място в класирането в група Н на квалификациите за ЕвроБаскет 2022. Така, след 10-годишна пауза, националите ни ще се върнат в елита на Европа и ще играят на eвропейско първенство. Последната поява на българския тим на подобен форум бе през 2011 г. в Литва, когато селекционер отново бе Росен Барчовски.

Утре (22 февруари) българите излизат за последен мач от този квалификационен цикъл – срещу лидера в групата ни Босна и Херцеговина. Мачът е от 16:30 ч. и отново ще бъде излъчен пряко от БНТ 3.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани