16.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияДжон’Ил Фъджет: Харесва ми атмосферата в Спартак

Джон’Ил Фъджет: Харесва ми атмосферата в Спартак

Започвам да свиквам все повече с всеки изминал ден, признава гардът на Спартак

Това, че играхме един мач в поредни дни наистина бе странно. Имахме по едно полувреме в рамките на два дни. В такава ситуация е трудно да останеш фокусиран през цялото време„, сподели един от реализаторите за Спартак при успеха над Миньор 2015 с 92:57Джон’Ил Фъджет.

„Мисля, че Миньор е добър отбор, играят здраво и залагат на физическа игра. Мисля, че това ще ни бъде от полза в подготовката за другите срещи„, добави баскетболистът, който остави на сметката на плевенчани в тази среща 15 точки.

Харесва ми атмосферата в отбора, момчетата са много добри. Това ми е първата година при професионалистите. За мен това е опит, който ще бъде много полезен“, каза още бившият възпитаник на университета в Колорадо Спрингс.

„Както казах, това е първата ми година при професионалистите. По-различно е от колежа, играта е по-бърза, с повече агресия. Започвам да свиквам все повече с всеки изминал ден, призна Джон’Ил Фъджет.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани