19.8 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Контролирахме Георги Боянов и това бе ключово

Небойша Видич: Контролирахме Георги Боянов и това бе ключово

Не си избираме мачовете, подготвяме се за всеки, заяви треньорът на Балкан

Съгласен съм, че играхме концентрирано под коша. Причината, която ни помогна да спечелим, бе свързана с това, че контролирахме Георги Боянов. Той е на половината от средните си точки, това беше един от важните моменти. Мисля, че това беше един от ключовете за победата. Играем много мачове, след два дни имаме още един. Опитвам се да давам почивка на своите играчи. Денислав Вутев има болки в гърба, Димитър Димитров е с контузия в задната част на бедрото. Понякога губят своя ритъм. Именно това направи Крисчън Джоунс, но все пак си свърши работата. Здравко Христов също свърши добра работа, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след победата над Черноморец с 92:70.

Балкан си отмъсти на Черноморец

Говорих с Христов преди срещата. Част от моите баскетболисти играят за втория отбор на Балкан в ББЛ А група. Това се оказа положително за тях, защото се развиват. Гледахме на хора, които могат да ни помогнат с течение на мача от гледна точка на организирането на играта“, каза още сръбският специалист.

Ние не си избираме мачовете, подготвяме се за всеки. Аз искам да поканя хората от Ботевград да дойдат в залата за втория двубой от четвъртфиналите в Балканската лига срещу Сигал Прищина. Не мога да карам феновете да избират на кои срещи да присъстват. Те знаят, че този мач е важен, защото можем да се класираме за Финалната четворка. Това ще бъде един добър резултат. Финалната четворка ще приключи точно преди плейофите, което е доста лудо, но това е положението. Надявам се да усетим енергията на нашите привърженици“, завърши Небойша Видич.
ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани