12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид иска да запази опитно дуо

Реал Мадрид иска да запази опитно дуо

Ръководството на "Белия балет" иска да даде по още един сезон на Серхио Люл и Руди Фернандес

Реал Мадрид планира да удължи договорите на две от основните си фигури. Според испанският вестник „Марка“, ръководството на „Белия балет“ иска да даде по още един сезон на Серхио Люл и Руди Фернандес. 

34-годишният Люл е в Реал от 2007 г. насам. Капитан на мадридчани. Играчът, който има най-дълъг стаж с екипа на „Лос Бланкос“. 2-кратен носител на трофея в Евролигата. Има още 6 шампионски титли на Испания, 6 Купи на Краля и 7 Суперкупи на страната си. На сметката си има още Междуконтиненталната Купа от 2015 г., както и множество индивидуални награди в различни турнири.

Това е девети пореден сезон за Руди Фернандес с екипа на мадридчани. 37-годишният баскетболист помогна на испанския колос да се утвърди като един от топ отборите в Евролигата в последните години. Има две корони в турнира на богатите. Става шампион на Испания 5 пъти, като има и 5 Купи на Краля и 7 Суперкупи в своята родина. Притежател и на немалко призове в своята визитка като играч.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани