12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Не се връщахме както трябва

Васил Евтимов: Не се връщахме както трябва

Когато само двама баскетболисти играят от ротацията, с която разполагаме, трудно можем да победим някой отбор, коментира наставникът на Черноморец

Искам да кажа, че Георги Боянов като всеки един баскетболист може да направи лош мач през сезона. Той не може да прави по 25-30 точки във всеки двубой. Той е човек, а не е машина. Не се притеснявам за това. Притесняваме контузията на Тихомир Желев, защото на полувремето ми каза, че не може да играе. Когато Георги Боянов направи лош двубой и Тихомир Желев не може да играе, това са ни двамата най-добри. Константин Коев днес не игра добре. Отас също. Единственото момче от пейката, което ни даде нещо, бе Томас Читадзе. Той е на една тренировка, защото беше на проби в Италия“, коментира наставникът на Черноморец Васил Евтимов след загубата от Балкан със 70:92.

Балкан си отмъсти на Черноморец

Не съм дошъл тук с мисълта, че ще победим Балкан. Ние си свършихме работата през годината срещу тях и сме единствените, които са ги победили в тяхната зала. Доволен съм от моите момчета, защото си свършихме работата, побеждавайки в последните три домакинства. Поздравявам Балкан, който изнесе силен двубой, макар че за тях той бе без значение. Просто искаха да си върнат за загубите от нас през сезона„, добави наставникът на бургазлии, които са четвърти с баланс от 15-10.

Всяка една наша грешка беше контраатака от другата страна и две точки. Те бяха по-агресивни от нас. Имаха много лесни точки на контраатака. Не се връщахме както трябва. Когато само двама баскетболисти играят от ротацията, с която разполагаме, трудно можем да победим някой отбор. Има и лоши мачове. Нормално е. Днес съм много доволен от старанието на Евгени Хаджирусев. В последните седмици тренира много добре. Видяхте Андрей Иванов какъв мач изнесе. Той влиза във формата, в която аз искам да бъде. Тези две неща ме радват най-много“, каза още бившият национал.

„Не искам да слагам напрежение върху играчите, казвайки, че двубоят с Черно море Тича е важен. Трудно се играе във Варна. Те са млад отбор, искат да се развиват. Чух, че имат проблеми. Искам да отидем във Варна след два дни и да победим. Исках да победим в един от трите ни оставащи мача. Не е на живот и смърт, но искам да спечелим. Ще бъде трудно, но ще излезем за победа“, завърши Васил Евтимов.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани