11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАНБА спря правата на Дреймънд Грийн за пет мача (видео)

НБА спря правата на Дреймънд Грийн за пет мача (видео)

Крилото на Голдън Стейт ще загуби близо $760 000 заради мелето в двубоя срещу Минесота

НБА не се забави с наказанията след мелето в началото на двубоя между Голдън Стейт и Минесота отпреди ден. От лигата спряха правата на баскетболиста на Уориърс Дреймънд Грийн за пет мача, съобщава ESPN.

Според официалното изявление на НБА, продължителността на отстраняването на крилото се основава отчасти на неспортсменското му поведение. В резултат на наказанието Дреймънд Грийн ще загуби общо $759 705 (б.а. – или по $153 941 на мач).

Заради случката в срещата между Минесота и Голдън Стейт с глоби от по $25 000 са Руди Гобер, Джейдън МакДаниелъс и Клей Томпсън.

До всичко това се стигна след конфликт между Джейдън МакДаниелъс и Клей Томпсън. В него се намесиха още Руди Гобер и Дреймънд Грийн, като първият бе хванат със захват от Грийн. Само бързата намеса на останалите играчи на двата тима предотврати по-сериозен инцидент.

Мачът продължи след изгонването на Дреймънд Грийн, Клей Томпсън и Джейдън МакДаниелс и бе спечелен от „горските вълци“ със 104:101.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани