12.7 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоНБАТрима изгонени след меле на Голдън Стейт - Минесота (видео)

Трима изгонени след меле на Голдън Стейт – Минесота (видео)

Руди Гобер след хватка, приложена му от Дреймънд Грийн: Поведение на клоун

Двубоят между Голдън Стейт и Минесота от новия турнир в НБА не мина без проблеми. Срещата в „Чейс сентър“, спечелена от „горските вълци“ със 104:101, започна с изгонването на трима играчи – Дреймънд Грийн, Клей Томпсън и Джейдън МакДаниелс.

Те не успяха да сдържат нервите си, което доведе до меле на терена. Всичко стартира от сблъсък между Клей Томпсън и Джейдън МакДаниелс, като двамата започнаха да се дърпат в центъра на терена. В хватката се включи и Руди Гобер, който обаче секунди по-късно бе хванат от Дреймънд Грийн. Антъни Едуардс и Карл-Антъни Таунс успяха да измъкнат своя съотборник от ръцете на Грийн.

Самият Руди Гобер обясни ситуацията така:

Опитвах се да разделя Джейдън и Клей, но изведнъж усетих, че някой ме сграбчи. Първата ми мисъл беше: няма да се бия, трябва да остана в мача, за да помогна на отбора. Така че показах на рефера, че ръцете ми са вдигнати и просто изчаках ситуацията да се разреши. Нищо повече. Приложената хватка не беше достатъчна, за да ме нокаутира. Така че просто държах ръцете си вдигнати и чаках да свърши. Относно Дреймънд Грийн, това е клоунско поведение… Надявам се лигата да реагира.

Нервите взеха връх и по време на двубоя между Сан Антонио и Оклахома, спечелен от Тъндър със 123:87. В началото на четвъртия период Зак Колинс и Кенрих Уилямс се сдърпаха след фаул на първия. Двамата бяха близо до бой, но бързо бяха разтървани от своите съотборници. И Уилямс, и Колинс получиха по едно техническо нарушение.

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани