19 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАФиникс даде урок на Минесота със 17 тройки (видео)

Финикс даде урок на Минесота със 17 тройки (видео)

Пети успех за "слънцата" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Финикс прекрати серията си от две поредни загуби в НБА. Пред своята публика „слънцата“ се наложиха над Минесота със 133:115, с което записаха пети успех в лигата през този сезон.

И ОЩЕ: Брадли Бийл не игра за Сънс в срещата, заради драскотина и болки в гърба.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант и Девин Букър отбелязаха по 31 точки за Финикс, като първият регистрира още 6 борби и 6 асистенции. Ерик Гордън и Грейсън Алън добавиха съответно по 15 и 14.

Карл-Антъни Таунс бе най-резултатен за Минесота с 25 точки и 7 борби. Майк Конли се отчете с 14. Джейдън МакДаниълс, Антъни Едуардс и Наз Рийд останаха с по 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Сънс доминираха през по-голямата част от срещата, като взеха преднина от 6 точки в края на първата част. До полувремето тя достигна 22, а след това и до 28 точки в последния период. Финикс демонстрира успеваемост в стрелбата от игра 60%, включително 54.8% (17/31) от тройката, в добавка към общо 31 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 ноември Финикс ще гостува на Юта, докато ден по-късно Минесота ще спори с Ню Орлиънс.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – МИНЕСОТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани