8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаМонако отговори на Макаби за 1-1 в плейофите на Евролигата (видео)

Монако отговори на Макаби за 1-1 в плейофите на Евролигата (видео)

Джордан Лойд вдъхнови отбора от Княжеството

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако откри сметката си с победи в плейофите на Евролигата. На свой терен отборът от Княжеството си отмъсти на Макаби Тел Авив след 86:74 у дома, за да стигне до 1-1 в 1/4-финалната серия от най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Джордан Лойд наниза рекордните в кариерата си 33 точки за Монако, включително 5 тройки. Якуба Куатара добави 12. С по 11 точки се отчетоха Ели Окобо и Майк Джеймс, като вторият направи и 6 асистенции.

Уейд Болдуин бе най-резултатен за Макаби Тел Авив със 17 точки. Лоренцо Браун остана с 16, 5 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: След равностойно първо полувреме, Монако взе нещата в свои ръце през третия период и стигна до аванс от 13 точки за 67:54. Ели Окобо дори направи преднината на своя тим 17 точки, но Макаби не се отказа и намали до 70:78 след далечен снаряд на Джон ДиБартоломео. Домакините върнаха жеста за 84:72 чрез Джордан Лойд, като до края не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Третият двубой от серията между Макаби Тел Авив и Монако ще бъде на 2 май. Играе се до три успеха от пет срещи.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани