11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориЗалата на ЦСКА приема първата тренировка на националите в София

Залата на ЦСКА приема първата тренировка на националите в София

Заниманието ще бъде на 18 февруари (неделя) от 18.00 ч.

Мъжкият национален отбор на България се събира на лагер в края на седмицата преди предстоящите европейски квалификации срещу Швеция и Германия. Първата тренировка ще е на 18 февруари (неделя) от 18:00 часа в залата на баскетболния ЦСКА в столичния квартал „Дружба“.

В 17:45 ч. баскетболистите и треньорският щаб ще бъдат на разположение за интервюта, а първите 15 минути от тренировката ще са открити за представителите на медиите за снимки и видео.

„Лъвовете“ ще тренират в София до вторник включително, като през това време ще имат занимания и в зала „Триадица“. На 21 февруари те заминават за Швеция, където ден по-късно ще се изправят срещу домакините в първия си мач от квалификациите за Евробаскет 2025.

След завръщането си в България, националите ще продължат подготовката си в Ботевград, където ще останат до двубоя със световния шампион Германия на 25 февруари.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани