11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Трудно начало, което се оказа пагубно в края

Янко Янков: Трудно начало, което се оказа пагубно в края

Не можем да си позволяваме на това ниво такива черни 10 минути, смята наставникът на Шумен

Много тежка първа част, трудно начало, което се оказа пагубно в края. Мисля, че останалите три части играхме равностойно. В последната даже проявихме по-голяма агресия, по-голямо желание, каквото поведение ние, от треньорския екип, търсим през цялото време. Добро включване на новия сърбин – Деян Биелич. Определено ни помогна в борбата и като точков принос“, бе мнението на треньора на Шумен Янко Янков след загубата от Спартак със 71:84.

Като махна първата част, съм доволен от старанието. Въпросът е, че не можем да си позволяваме на това ниво такива черни 10 минути. На мачове в ББЛ и срещу други противници може да не е фатално, но на това ниво на баскетбола се оказва много тежко да се върнем после от такава разлика“, смята наставникът на новака в НБЛ, който допусна шеста поредна загуба.

Ето и какво смята за срещата баскетболистът на Шумен Евгени Василев:

Започнахме много лежерно, много слабо. Отборът на Спартак ни надигра по всички показатели първото полувреме. Надбягаха ни, което, според мен, не е ОК за толкова млад отбор да ни надбягат. Трябва да играем по-здраво и да не се отпускаме, в противен случай срещу когото и да излезем отпуснати, каквото и да направим, няма връщане после, както и стана.“

Спартак направи успешен треньорския дебют на Тодор Тодоров в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани