10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАБостън приключи серията с Атланта след 4-2 (видео)

Бостън приключи серията с Атланта след 4-2 (видео)

Селтикс продължават на полуфинал на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън се класира на полуфинал в Източната конференция в НБА. „Келтите“ се справиха с Атланта със 128:120 като гости и приключиха спора в серията от първия кръг на елиминациите в най-силното първенство първенство в света с 4-2 победи.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Браун реализира 32 точки за Бостън плюс 5 борби. Джейсън Тейтъм бе близо до трипъл-дабъл – 30, 14 борби и 7 асистенции. Маркъс Смарт се отчете с 22 точки.

Трей Йънг бе най-добър за Атланта с 30 точки и 10 асистенции. Ди`Андре Хънтър финишира с 20 и 6 борби. Джон Колинс остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: С изоставане от 3 точки, Бостън направи серия от 11-0, включваща три тройки, а Джейсън Тейтъм със забивка фиксира 121:113. Преднината от 8 точки се оказа добра за Селтикс в мач, който включваше 22 смени на водачеството и 15 равенства.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия кръг на плейофите в НБА Бостън ще има за съперник Филаделфия. Играе се до четири успеха от седем срещи, като първата ще бъде на 1 май в „ТД Гардън“.

СТАТИСТИКА ОТ АТЛАНТА – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани