13.2 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър се превърна в герой за Баскония в Пирея (видео)

Коди Милър-Макинтайър се превърна в герой за Баскония в Пирея (видео)

Националът на България попари Олимпиакос с кош в края

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Националът на България Коди Милър-Макинтайър се превърна в герой за Баскония в Евролигата. Гардът донесе успеха на своя тим над Олимпиакос със 75:74 като гост, след като стана автор на решителния кош, дошъл със сирената в Пирея в двубоя от 7 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Тимът от Витория е с баланс от 3-4 и се намира на 11-то място в класирането, колкото има и гръцкият гранд, който е осми.

НАЙ-ДОБРИ: Чима Монеке бе най-резултатен за победителите с 20 точки. Тадас Седекерскис бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 12 и 13 борби. Ваня Маринкович се отчете с 10 точки. Коди Милър-Макинтайър остана с 4 точки, 1 борба, 2 асистенции и 2 откраднати топки.

Айзея Кенън завърши с 23 точки за Олимпиакос, от които 5 тройки. Алек Питърс го последва с 22 и 8 борби. Мустафа Фал остана с 10 точки, 7 борби и 7 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 ноември Баскония ще приеме Барселона в едно от двете испански дербита на 8 кръг в Евролигата. Ден по-рано Олимпиакос ще се изправи срещу Макаби Тел Авив в Белград.

СТАТИСТИКА ОТ ОЛИМПИАКОС – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани