20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс: Достатъчно здрав съм, за да играя за националния отбор на...

Леброн Джеймс: Достатъчно здрав съм, за да играя за националния отбор на САЩ на Олимпиадата

Щастлив съм в Лейкърс и се надявам да остане така, добави крилото

Леброн Джеймс заяви, че се надява да завърши кариерата си като играч на Лос Анджелис Лейкърс. Това сподели самият той по време на Мача на звездите в НБА, който се проведе в Индианаполис миналия уикенд и бе спечелен от Изтока с 211:186 срещу Запада.

Аз съм част от Лейкърс. Щастлив съм в този клуб през последните шест години и се надявам да остане така. Нямам отговор на въпроса докога ще продължи това. Надявам се, че ще бъда в Лейкърс. Това е страхотна организация, много страхотни играчи са играли в този клуб. Но ще видим“, каза Леброн Джеймс, който се включи в Мача на звездите за 20-ти път в кариерата си.

Освен това, крилото говори и за националния отбор на САЩ.

„Преди началото на сезона, когато обявих готовността си да играя за САЩ на Олимпиадата, си казах, че очевидно всичко ще зависи от здравето ми. Към днешна дата смятам, че съм достатъчно здрав, за да бъда в отбора и да се представя на нивото, на което знам, че мога да се представя“, добави 39-годишният играч.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани