11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориАлександър Гавалюгов спечели конкурс по тройки на лагер на НБА (видео)

Александър Гавалюгов спечели конкурс по тройки на лагер на НБА (видео)

Българинът впечатли с уменията си отвъд океана

Александър Гавалюгов демонстрира уменията си отвъд океана. В Индианаполис, по време на уикенда за Мача на звездите, българският национал спечели конкурс по тройки, който бе част от лагера „Баскетбол без граници“, организиран от НБА. 

Бившият играч на Балкан, който от миналата есен е част от NBA Global Academy, събра погледите отвъд океана, показвайки точния си мерник от далечна дистанция. Това му донесе още един приз в колекцията.

През миналия уикенд Александър Гавалюгов се включи в престижен лагер, заедно с още 39 млади баскетболисти на гимназиална възраст от Африка, Северна и Южна Америка, Азия и Европа. Те са преминали през атлетични тестове, ефективност на движение, развитие на умения, стрелба и умения по състезания, семинари по житейски умения и мачове 5 на 5. Всичко това под ръководството на настоящи и бивши играчи, легенди и треньори от НБА и WNBA, сред които Жоаким Ноа и Детлеф Шремпф.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани