7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Йовица Арсич: Жестока липса на енергия

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Йовица Арсич: Жестока липса на енергия

Не се стараехме да си помагаме, заяви треньорът на Балкан

В първите три минути им позволихме да вкарат 15 точки без да направим фаул и без игра в защита. Жестока липса на енергия. Когато не си в настроение, не можеш да вкарваш отворени стрелби за три точки. Не се стараехме да си помагаме, а без енергия чакахме да свърши мача„, заяви треньорът на Балкан Йовица Арсич пред Max Sport след отпадането на тима си от турнира за Купата.

Първо е желанието. Имахме проблем, че и Николай Грозев не е тук, защото в предишните двубои и той беше в стартовата петица и се стара в защита. Опитах се да започна в стартовата петица с Божидар Аврамов, но трудно вкарвахме топката на нисък пост в нападение, там където очаквахме да имаме някакво предимство. Защитата беше катастрофална. Имаме над 20 стрелби от тройката, без да сме вкарали нито една. Това е въпрос на фокус. Разочаровани от началото и от напрежението, което се появи, не направихме това, което можем“, добави наставникът на ботевградчани, които отстъпиха на Рилски спортист с 48:90.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Рилски прати Балкан у дома и е на финал

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани